Adatvédelem

A hirdetéseket elhelyező látogató (továbbiakban hirdető) személyes adatokat ad meg magáról (név, email cím, telefonszám), ami alapján az érdeklődők felvehetik a kapcsolatot a hirdetővel.

A szolgáltatás működtetője nem tehető felelőssé azért, ha a szolgáltatás révén nyilvánossá vált személyes adatokat valaki nem azok megadásának eredeti céljára használná fel. Az oldal nem tárol adatokat a hirdetőről, kizárólag addig, amíg a hirdetése aktív.

A hirdetésfeladás ingyenes, a jóváhagyás automatikus. Az oldal működtetője nem vizsgálja, hogy az oldalon megjelenő, a használók által elhelyezett hirdetések tartalma valóságos-e. Az oldal működtetője nem ad semmiféle garanciát a szolgáltatás működtetésére, és nem tehető felelőssé semmiféle a szolgáltatásszerű vagy nem-szolgáltatásszerű használatból eredendő kárért.

Amennyiben illegális szerek, kétes eredetű tárgyak, erotikus szolgáltatással kapcsolatos hirdetések kerülnek meghirdetésre, az oldal üzemeltetője figyelmeztetés nélkül, azonnal törli a bejegyzést.

Problémabejelentés: kapcsolat@koroshircentrum.hu